Stel een vraag aan Wilma

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:

Home is where the heart is

Men zegt het zo snel; Home is where the heart is……………………. Maar toch; voor veel mensen is dit nog geen realiteit, maar een stap die zij heel graag willen maken.

Jonge mensen, verliefd, willen graag samenwonen en genieten van hun mooie toekomstdromen. Doorstromers met een kinderwens;  hoe heerlijk zou het niet zijn om te kunnen wonen in een fijne, ruime woning die kindvriendelijk is en waar opa’s en oma ’s ook graag vertoeven om op te passen. En daarna misschien naar een vrijstaande woning met heel veel mogelijkheden voor loge ’s, alle vriendjes van de kinderen, hobby’s, tuinieren. Een echt vrijstaand familiehuis waar iedereen elkaar opzoekt en welkom is. Het zijn dromen die mensen hebben en veel van die dromen kunnen weer waargemaakt worden.Het waren lange crisisjaren waarbij veel dromen in duigen zijn gevallen. Maar, dromen zijn van alle tijden, crisis of geen crisis. En die dromen kunnen waarheid worden, de crisisjaren zijn voorbij en we werken weer aan het opbouwen van een maatschappij met andere denkbeelden, andere uitgangspunten.

Ook binnen de makelaardij zijn zaken veranderd.

Meer respect voor de mens achter de woningzoekende, niet langer de stenen centraal stellen.  Bij iedere mens past een bepaald huis in een bepaalde omgeving en het fijn is dat er momenteel genoeg woningen te koop staan om samen met de specialisten een bewuste en weloverwogen keuze te maken. De wensenlijstjes zijn hier en daar aangepast en het is positief dat de mensen die graag willen kopen, hier ook inderdaad ruim de tijd voor nemen. Zij laten zich goed adviseren over de financiele mogelijkheden en een woonwenseninventarisatie maken over het type woning wat bij hen past. Mensen gaan niet meer over 1 nacht ijs; daar is een huis kopen te belangrijk voor! Een huis kopen voor een paar jaar en dan weer doorstromen is grotendeels voorbij. Dan kun je beter gaan huren. Nee, je koopt een woning tegenwoordig voor een langere periode en omdat deze bij jou of jullie specifieke situatie past.

Een opdrachtgever van mij verhuist aanstaande maandag samen met zijn gezin naar hun droomhuis en hij formuleerde de staat van onderhoud van hun droomwoning waar zij 2 jaar naar gezocht hebben en een “bijna bouwval” was; ……….deze woning is zoveel liefde tekort gekomen, en wij brengen dat weer terug…..

Een mooie afsluiter: Home is where the heart is………………..hoe waar is dit !   

Recentelijk bemiddeld bij aankoop en aanhuur

  • Molenweg te Steenbergen
  • Jan Vermeerlaan te Roosendaal
  • Nispenstraat te Tilburg
  • Van Oldebarneveltstraat te Breda
  • Molenstraat te Oudenbosch
  • Nispensestraat te Roosendaal
  • Herelsestraat te Heerle

Meer »