Stel een vraag aan Wilma

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:

Referentie

Lia te Bergen op Zoom

“Het was een jaar met veel ups, een huis verkocht in een tijd waarop de markt stagneerde. Door de snelheid waarmee het ging en dat ik nog geen zicht had op een ander huis waar ik me weer “ thuis “ zou kunnen voelen, bracht dat bij mij wel een grote stress teweeg. Toen kreeg ik een tip van iemand aan wie ik mijn twijfels vertelde over onafhankelijkheid in handelen als je een woning koopt via een verkoopmakelaar. Zij vertelde mij dat er sinds kort een onafhankelijke nieuwe advies- en aankoopmakelaar is ; Wilma Raaijmakers. Zij adviseert en bemiddelt bij aankoop en is er voor de koper; dus alleen voor mij!

Wat heerlijk en wat keek zij met mijn ogen deskundig rond naar andere woningen. Zij is bezield en enthousiast en filterde voor mij; zelfstandige met een drukke agenda, alle loze dingen weg uit het aankoopproces. Het gaf mij vaak een luxe gevoel dat ik iemand getroffen had die mij begreep en helemaal kon vertrouwen. De zoektocht die volgde werd een feestje in plaats van een beproeving. Ik heb een superleuk huis gevonden wat helemaal mijn “ thuis “ geworden is na een jaar van aanpassen en verbouwingen. Dat het jaar 2012 zo goed is afgesloten, is te danken aan Wilma, die me bij het huis van mijn dromen heeft gebracht, hobbels voor me wegnam en er bovenal zelf zo hard in geloofde dat het niet anders dan goed kon eindigen. Dit is mijn verhaal wat ik aan ieder wanhopige woningzoeker wil vertellen; de beste dag van het jaar 2012 was de dag dat Wilma op mijn pad werd gebracht“.

Lees meer referenties

Kaashoek Junior

Mijn vader, ver in de tachtig, en ik wilden verhuizen naar het centrum van onze vertrouwde woonplaats. Graag naar een mooie karakteristieke woning tegenover alle winkels. Met een grote schuur voor onze gezamenlijke hobby. Die hebben we uiteindelijk gevonden.

Bekijk referentie >>

Jannie & Martijn

Wilma weet op integere wijze het gewenste resultaat te behalen. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe woning!

Bekijk referentie >>

Recentelijk bemiddeld bij aankoop en aanhuur

  • Molenweg te Steenbergen
  • Jan Vermeerlaan te Roosendaal
  • Nispenstraat te Tilburg
  • Van Oldebarneveltstraat te Breda
  • Molenstraat te Oudenbosch
  • Nispensestraat te Roosendaal
  • Herelsestraat te Heerle

Meer »